About

big02

om

Vi er uddannede Naturopath i biologisk medicin/Biopat.

Vi har specialiseret os inden for balancen mellem psykisk og fysisk sundhed. Vi har gjort op med myterne i vores relation til skyldfølelse, skam, falske overbevisninger, utilstrækkelighed og kropsidealer. I vores arbejde har vi udviklet et program, som har til formål at forsone og slutte fred med os selv og i stedet indlede et sundt, kærlighedsfuldt, næringsrigt og vedvarende forhold til vores krop og sind.

Vi har begge en holistisk behandlingsbaggrund og benytter os af Naturopati, Kinosiologi, NLP og afhængig af individuelle behov trækker vi på vores erfaring inden for ernæringsterapi, reverse dieting, flexible dieting, vitamin- mineralterapi, urteterapi og træning.

Har du brug for råd og vejledning, står vores mail altid åben. Du er altid velkommen til at kontakte os, enten via mail, sms eller på vores FB site. Vi besvarer alle henvendelser.

Vores filosofi

Er der noget bedre end at sætte tænderne i en saftig kanelsnegl med et tykt lag kanelremonce? Det skulle da vel lige være, hvis den var ledsaget af en dampende varm, friskbrygget kaffe latte og duften af nytrykt avispapir en søndag morgen. Eller hvad med et duggende iskoldt og rislende glas hvidvin med noter af koldpresset solmodne æbler, mens duften af syrener står i den lune sommeraftenluft?

♥ Det kalder vi nydelse ♥

Kender du følelsen af at være i ægte nærværende selskab med gode venner og familie? Eller den intense glæde, der opstår, når du fører en god, meningsfuld samtale med en person, du har en tæt og dyb relation med. En person der vil dig alt det bedste, og som du får støtte og inspiration fra?

♥ Det kalder vi nærvær ♥

Sundhed handler om nydelsen ved at spise
og lykken ved at være nærværende

Vi nægter at give afkald på de livsindslag, der beriger os med glæde og tilfredsstillelse. Så hvad gør man, når man gerne vil være sund og befinder sig selv ved en skillevej, hvor en pil peger i retningen af radikal sundhed, doktriner og ’nej tak jeg er på kur’, og den anden pil viser vejen til et overforbrug og en krop der emmer af slaphed, opgivelse og frustration?

Man finder skovlen frem og baner sin egen vej. Det var det vi gjorde. Vi tog på jagt efter sundhedsrollemodeller, ernæringseksperter, fitnessinstruktører og yogaguruer, som vi så op til og beundrede. I bedste CIA-stil satte vi dem bag afhøringslampen og udspurgte dem om deres livsstil, deres kost og hvor meget de bevægede sig.

Hvad fandt vi frem til? At de heller ikke var villige til at opgive de stunder, begivenheder og hvad der dertil hører, der gav dem nydelse og lykke. Vi fandt ud af, at kravet på nydelse harmonerer med og er betinget af, hvordan vi i øvrigt lever vores liv.
Det har vi skrevet en bog om. Rejsen til sundhed. Her fortæller vi, hvordan vi finder vej til en livsstil, der kombinerede nydelse og lykke med energi, overskud og en krop, som vi er i stand til at kommunikere mere intelligent med.

Her på bloggen finder du inspiration til en livstil, hvor der er plads til det hele. Hvilke valg vi kan tage for at gøre krav på den nydelse, vi alle inderst inde aldrig har lyst til at give afkald på. Vi giver vores bud på, hvordan vi forbinder sundhed, bevægelse, nærvær og glæde, så du kan blive ved med at være sund uden at sundhed bliver en religion.

♥ Det kalder vi sundhed ♥