Destinations
Leave a comment

Surfing Yoga Synergi

blog-streg

Uden skrift Loredana

Yoga og Surfing – En kærlighedskollision
Vi sidder i gårdhaven. På sølvbakken står en kande med myntethé og en skål med marokkanske nøddesmåkager. Loredana og Mohammed er iværksætterne bag Dfrost Morocco. Mohammed startede stedet med en ven, og mødte senere Loredana (halvt tysk/halvt italiensk), som købte den tidligere ejers anpart.

The Surf House
Mohammed fortæller, at tanken bag Dfrost var, at skabe et community og sted hvor man kunne kombinere surfing med hang-outs. Det skulle være muligt at komme på surf camp, bruge det meste af dagen på bølgerne, og efterfølgende komme tilbage og slappe af med ligesindede, uden det skulle koste spidsen af en jet-jager.  Sådan blev the surf house i Taghazout til.

Villa Surya – Et Boutique hotel
Her er det faktisk muligt at blive sund selvom man er på ferie og får masser af god mad. Loredana foræller, mens hun drikker af sin myntethé.  Hos os kombinerer vi bevægelse med afslapning. I Villa Surya, som er mere eksklusivt, lægger vægt på sundhed, wellness og udbyder yoga morgen og aften, massage, boblebad og sauna på tagterrassen.

Maden er primært vegetarisk og sund. Alle råvarene er købt på den lokale souk og krydderurterne dyrker de selv. Herfra tilbydes der dagsture, hvis man har brug for en pause fra surfing.

Surfing. Hårdt for kroppen, godt for sjælen
Surfing er en meget fysisk krævende sportsgren. Det er god modstandstræning at gå igennem bølgerne med boardet. Man tænker man ikke over at hvor aktiv man er ude i vandet, fordi man er koncentreret. Når man hele tiden bliver kølet ned, lægger man ikk mærke til hvor meget man sveder. Man bliver tit overrasket over hvor øm man bliver i muskler man ikke anede man havde.

Hvordan er smelter i selv bevægelse ind i jeres eget liv?
Vi tilrettelægger altid dagen før, hvordan vores dag skal se ud. Her planlægger vi hvornår vi kan komme ud og dyrke vores passion som er surfing og at være i naturen. Jeg elsker at løbe på standen, når tidevandet er lavt og solen forsvinder bag havet.

Kan det blive for sent at lære at surfe?
Nej, min mor lærte at surfe i en alder af 57. Loredana smiler. Noget af det sjoveste ved at surfe forgår mens man lærer det.
Det handler om at tage en beslutning om at gøre det. Mohammed, sætter sig tilbage i sofaen. Bølgerne kan virke frygtindgydende store. Her skal du tage et valg hurtigt. Skal du hoppe op på bølgen eller skal du lade den passere?

Råd til newbies
Start på et soft top board på 8ft. Eller et Mini Malibu bræt på 7.6 ft. Lær det basale og små skridt af gangen. Vi anbefaler at man taget surf-lessons, fordi her bliver du observeret og   korrigeret så du får lært det ordentligt og optimalt fra starten. Når det er på plads, kan man øve sig på det indtil man er klar til næste skridt i processen.

Hvad koster det?
Vi laver pakker med med surfundervisning og leje af alt hvad det indebærer af udstyr. Priserne afhænger af om man vil bo i vores surf house eller i Villa Surya.
Hvis man er i tvivl, kan man ringe, emaile eller chatte med os. Vi er glade for at hjælpe og vejlede.

Vores pakker indeholder som udgangspunkt, men kan justeres:

  • Alle måltider
  • Surfundervisning og leje af surf udstyr
  • Surf safari
  • Yoga morgen og aften
  • Logi
  • Pick up og drop off i Agadir lufthavn

Et ekspempel på priser kan være: 

En uge i delt værelse inklusiv mad og surfing, surflessons, surfudstyr, yoga og afhentning og drop off i Agadir lufthavn koster fra 499 euros

Hvis man er to venner der rejser sammen og vil dele lejlighed med 6 mennesker koster det fra 329 euro

En familie kan bo her en hel uge inklusiv yoga, surfing og udflugter til hele familien for 1399 euros
Vi henter altid vores gæster i lufthavnen i Agadir. Hvis man lander i Marrakesh koster en bus cirka €10 og ligger 3 ½ times kørsel derfra.

Man behøver ikke surf udstyr. Alt kan lejes. Bare send besøg vores site eller send os en mail på: www.dfrostsurfmorocco.nl :)

Uden skrift lonely

blog-streg

In english it could look like this…….

Yoga og Surfing – En kærlighedskollision
Vi sidder i gårdhaven. På sølvbakken står en kande med myntethé og en skål med marokkanske nøddesmåkager. Loredana og Mohammed er iværksætterne bag Dfrost Morocco. Mohammed startede stedet med en ven, og mødte senere Loredana (halvt tysk/halvt italiensk), som købte den tidligere ejers anpart.

 

Or this

Yoga og Surfing – En kærlighedskollision
Vi sidder i gårdhaven. På sølvbakken står en kande med myntethé og en skål med marokkanske nøddesmåkager. Loredana og Mohammed er iværksætterne bag Dfrost Morocco. Mohammed startede stedet med en ven, og mødte senere Loredana (halvt tysk/halvt italiensk), som købte den tidligere ejers anpart.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.