Destinations

Surfing i Morocco

Jeg elsker vand
Min far har en kærlighed til havet, som han har givet videre til mig og mine brødre. I kroatien bruger man stranden på en helt anden måde end man gør i Danmark. Efter klokken fire mødes man ofte her og tilbringer resten af dagen i havet. Det er sjældent at folk dovner den på deres strandhåndklæder, under en parasol, som vi gør herhjemme.

På trods af det, har jeg de sidste mange år glemt at lege i vandet. Jeg ved ikke om det er fordi jeg ikke har haft fantasi til hvordan jeg kunne bruge det element efter jeg er blevet voksen. Jeg havde på en eller anden måde mistet gnisten og lysten til at opholde mig i længere tid mellem bølgerne.

Gammel kærlighed ruster aldrig
Jeg føler at jeg er blevet genforenet med min store oceanforelskelse. Vores surf instruktør har lært os en masse om bølgerne og hvor stor forskel der er på dem. Hvilke bølger man skal fange og hvilke man skal lade passere. De første par dage har vi surfet i the white water, som du nok har gættet, er en bølge efter den har dannet skum. Dagene er gået med at komme op på boardet, finde balancen og styre retningen. I dag var første dag på green waves og det er  noget af det mest ekstatiske jeg har længe har oplevet.

Den rigtige bølge
Følelsen at sidde på boardet i ’the line up’ (vandet mellem bølgeformationer) og vente på den helt rigtige bølge er sansevækkende og ydmygende. Der er en enorm kraft i naturen, som jeg er overvældet over at være en del af.  Jeg tror aldrig jeg har følt mig så forbundet med verden. Jeg er fuld af taknemmelighed over at have mulighed for at tage tid til dette eventyr.

 

Du kan læse mere om Dfrost og mit surfeventyr her.