Destinations

Dfrost Villa Surya

blog-streg

VS til blog I

Tiden går hurtigt når man har det sjovt
For et par dage siden flyttede jeg fra surf kollektivet og ind i Villa Surya, som er en anden afdeling af Dfrosts locations. Det er en helt anden oplevelse at bo her. Her er ro og en meditativ rytme af bølger, værelserne er lyse og luksuriøs, sengen er blød og ude på min balkon vækker en lille fugl mig hver morgen, med den skønneste sang.

Thé à la menthe
Da jeg ankommer med min oppakning, stadig med havsalt i håret, bliver jeg budt velkommen af Naima, som er vært på stedet. Hun har anrettet Moroccansk myntethé til mig på terrassen. Ligesom i surfhuset er alt holdt i afslappet loungestil. En tallerken med tørret frugt og mandler står anrettet ved siden af mit farvede théglas. Sødmen fra dadlerne blander sig med parfumen i mit glas og jeg tænker på hvor simpelt livet i grunden kan være.

Yoga
Klokken 19 går jeg op i yoga shala ‘en, som er på oppe på tagterrassen. Halvanden times yoga er lige hvad min krop har brug for efter en lang dag på vandet. Det er et privilegium at lave yoga og samtidigt indtage energien fra solens sidste stråler, inden den begraver sig i horisonten.

Aftensmaden serveres efter savasana. Tagene, suppe, brød, olivenolie. Alle spiser sammen. Nogle går op i det udendørs jacuzzi og sauna. Jeg går i seng og surfer gennem natten på mælkevejens stjerner.

 

VS TIL blog