Destinations
Leave a comment

Bølgerne venter

Et kæmpe fuck’up fra min side.
Jeg er ikke meget for det, men synes alligevel at jeg skylder en forklaring på hvorfor der lige pludselig blev så stille på bloggen. Der skete simpelhen det, at jeg allerede hjemmefra, lavede en fatal brøler af så stor kaliber, at det næsten er til at tude over. Jeg valgte (dumt!) at ignorere Anja’s faresignaler om hvordan man geberder sig så snart man opholder sig på destinationer sig syd for Flensborg.

Fejl nummer 1
At ignorere Anja’s påstand om mirakelmidlet Fernet Branca. Noget som jeg fortyder bitterligt nu.

Fejl nummer 2
At ignorere Anja’s bud om at lade være med at spise noget der ikke har været stegt, kogt, kremeret eller autoklaveret.

Næsten som saltvandsyoga
Som du nok kan gætte betød det, at jeg på sidstedagen reddede mig en herlig mavebacille med tilhørende diarré og opkast (scuze me).
Det blev ikke meget sjovere af, at jeg måtte tilbringe det meste af flyturen på toilettet, med hovedet lodret ned i kummen. Det seneste blogpost er derfor blevet udgivet i dag og det kan du læse her. Set fra positiv siden, er jeg glad for, at jeg ikke skulle dele toilet med en masse surf dude’s og duderette’s.

Surfermoden. Moden der aldrig går af mode!
Svært dehydreret og i en tilstand af psykedelisk dilerirum, lå jeg og filosoferede lidt over livet, og fik mig nogle out-there, deep-shit enligtenments. For eksempel kom jeg frem til, at surfermoden har formået at stå fuldstændigt uforandret siden den første surfer betrådte en sandstrand med et board under armen. Uden at vide særlig meget om trends, kan jeg med stor selvsikkerhed ytre den påstand, at moden for mænd der har valgt surfing som livsstil, tillægger sig karamelfarvet hud, halvlangt hår med en flok systematisk placeret brintede lokker. Et look man med fordel kan købe sig til hos de fleste frisører, det gør jeg i øvrigt selv.  Shorts og t-shirs – for sidstenævnte  to gælder det, at de skal være købt i butikker i den halvdyre ende, men gerne må se slidte og secondhand-agtigt ud.

Hang loose
Et anden karaktertræk der kendetegner surferen som menneske, er evnen til at være loose. Og her taler vi ikke lalle loose. Vi er ude i at være stærkt L O O S E. Så loose at man nærmest går baglæns.

 

Surf house

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.