Local Cooking
comments 2

Havsaltet dadelsirup

Dadelsirup til blog

Havsaltet dadelsirup

2 dl dadler
1 1/2 dl. vand
1 vanillestang
lidt havsalt eller himmalayasalt

 

Kog dadlerne i vand i 45 min i en gryde. Si ned i en skål. Press al væde ud af dadlerne. Konfisker dadlerne (brug dem eventuelt i brød)
Tilsæt i vaniljestang og kog væsken i 30 minutter.
Når siruppen er kogt ind og blevet tyk, tilsættes salt.
Hæld på flaske eller glas.

Vind den overlækre Änglamark pakke og få ingredienser til denne opskrift. Læs mere her.

2 Comments

  1. Hej Luna,

    En halv til en hel teskefuld salt. Smag gerne til alt efter præference. Rigtig god fornøjelse. Det smager dejligt!!!

    Smil fra Zenia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.