Local Cooking
Leave a comment

Chokoladebark med nødder og honningsyltet Navel appelsinskal

 

Bark ovenfra brug til blog

Chokoladebark med nødder og honningsyltet appelsinskal

100 g blandede nødder
1 appelsin
2 spsk flydende honning
2 spsk vand
200 g chokolade
50 g tørret frugt som rosiner, tranebær, dadler og figner

Rist nødderne kort på en varm pande. Tag dem af varmen. Skær skallen af appelsinen. Undgå at få det hvide med som er bittert. Skær derefter skallen i smalle strimler. Bring appelsinskal, vand og honning i kog i en lille gryde. Når det koger så skru ned for varmen til næsten alt vandet er fordampet. Lad appelsinskallen ligge i lagen mens du smelter din chokolade over et vandbad.

Læg bagepapir i en form eller på en plade. Hæld chokoladen ud i et tyndt lag. Drys med hakkede og hele nødder og frugt af forskellig størrelse. Til sidst lægges appelsinskallen over og det køle ned i køleskabet.

Vind den overlækre Änglamark pakke og få ingredienser til denne opskrift. Læs mere her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.